Miro Video Converter

Miro Video Converter 3.0

Video's met gemak converteren

VOOR

  • Licht applicatie
  • Uitvoer van prima kwaliteit
  • Goed voor beginners

TEGEN

  • Beperkt aantal uitvoerprofielen
  • Slechts 1 video tegelijk
  • Vrijwel geen opties

Goed
7

Met Miro Video Converter maak je internetfilmpjes speelklaar voor jouw mobiele toestel. De gratis applicatie converteert gangbare bestandstypen als mov, flv, avi & mp4 naar de juiste formaten voor iPhone, iPod touch en Android-telefoons.

Miro Video Converter is een minimalistische applicatie, met een minimum aan opties. Om te beginnen sleep je een video met de muis naar het menu. Hierna selecteer je een uitvoerprofiel en klik je op 'Convert' om het proces te beginnen. Miro Video Converter detecteert automatisch het formaat en locatie van het bronbestand en voert de nieuwe video uit naar dezelfde map.

Deze converter voor videobestanden is geoptimaliseerd voor een beperkt aantal mobiele toestellen. Onder de uitvoerprofielen vind je meerdere Android-modellen, zoals de Nexus One, Desire, Droid en Cliq. iPhones, iPods en de PSP (PlayStation Portable) zijn ook vertegenwoordigd, maar daar houdt het helaas op.

Miro Video Converter is een uitstekende applicatie als je snel een video wilt converteren zonder al te veel gedoe. Zoek je een programma waarmee je bijvoorbeeld ook meerdere video's tegelijk converteert, dan raden we ffmpegX of Media Converter aan.

Miro Video Converter ondersteunt de volgende formaten

AVI, H264, MOV, WMV, XVID, Theora, MKV, FLV, MP4

Meeste downloads Video voor mac

Meer
Miro Video Converter

Download

Miro Video Converter 3.0

Beoordelingen about Miro Video Converter